/
/
De eerste tattoo afspraak

De eerste tattoo afspraak

Fris en fruitig

Op de dag van de afspraak zorg je dat je uitgerust en gewassen bij ons komt. Zorg ervoor dat je genoeg gegeten hebt. Wij ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.

Identiteitsbewijs meebrengen

Voordat de artiest aan de slag gaat, zullen we je vragen het toestemmingsformulier in te vullen. Dit zijn we verplicht voor de GGD. Hierin geef je onder andere aan dat je gezond en oud genoeg bent voor het laten zetten van de tatoeage. Op dit formulier wordt ook gevraagd naar het documentnummer van je identiteitsbewijs. Zorg er dus voor dat je die bij je hebt.

Het zetten van de tattoo

En dan is het moment daar: je wordt getatoeëerd! Hiervoor hoef je niets anders te doen dan je lichaam stil te houden, terwijl je in de stoel zit of ligt en de artiest zijn werk doet.

Controle en verzorging

Wanneer je tatoeage er op staat, word je verteld hoe je de tatoeage moet verzorgen. Je kunt bij ons een balsem kopen om je tattoo in te vetten. Een tattoo is een schaafwond en in het begin gaat de huid vervellen.

Als de tatoeage genezen is, kom je bij ons terug in de studio om hem te laten zien ter controle. Dit zal na ongeveer 5 of 6 weken zijn.

Bijwerken van de tatoeage

Indien nodig maken we een afspraak om je tatoeage bij te werken. Dit is een kosteloze service. We vinden het belangrijk dat je tatoeage er helemaal goed op staat, zodat je er een hele lange periode veel plezier van hebt!

Heb je een vraag?

Bel ons dan gerust op 
024-2063839
Of stuur ons een mailtje
Dutch Harbour
Tattoo Studio and Art Gallery
Lange Hezelstraat 86
6511 CM Nijmegen
024-2063839
info@dutchharbourtattoo.nl
Openingstijden
ma
Gesloten, tot morgen!
di
10:00 - 17:30
wo
10:00 - 17:30
do
11:00 - 21:00
vr
10:00 - 17:30
za
10:00 - 17:00
zo
Gesloten
Realisatie:
Siteraise